Groepsaccommodatie Ingelshof
   Dupesweg 1
     6005 PP Tungelroy-Weert
  info@ingelshof.nl
   0495 56 36 76
   0495 56 13 48
    06 31 309 509

Recensies


Recensie schrijvenZondag 12 November 
Vincent

We verbleven met een grote vriendengroep inclusief kinderen het eerste weekend in november bij de Ingelshof. Als aanspreekpunt is eigenaar Gerry heel prettig, goed in communicatie en erg flexibel.

Helaas regende het behoorlijk. Wandelen zat er niet echt in maar de locatie is zo ingericht dat het binnen ook goed toeven is. De boerderij is heel schoon, lekker warm, heeft veel ruimte, fijne bedden en leuke spellen. Vooral de pooltafel was een succes. Maar "rond de tafel" met z'n allen in de schuur was ook supertof.

We hebben ook gebruik gemaakt van de pizzaoven in het bakhuisje verzorgt door eigenaar Jos. Iedereen maakte zijn eigen pizza. Dit was een groot feest.

Het buitenzijn bij de Ingelshof met de jeu de boules baan, het voetbal- en volleybalveldje, de boerderijdieren en het mooie wandelgebied willen we zeker een andere keer ontdekken. Als er dan nog plek is!

Alle kids van jong tot oud en dus ook alle ouders vonden het een topweekend. We willen Gerry en Jos heel erg bedanken dat we het zo naar ons zin hebben gehad bij de Ingelshof.
 


Dinsdag 07 November 
Leon

De laatste dagen van oktober hebben we hier met 3 generaties een gezellig familieweekend gehad. Door het mooie weer hebben we ook veel van de buitenruimte gebruik kunnen maken.
Alles wat je mag verwachten van een groepsaccommodatie is aanwezig, schoon en in orde.


Zondag 04 Juni 
Sanny Vullers

Deze keer hebben we ons jaarlijks Pinksterweekend met vrienden bij Ingelshof doorgebracht! We zijn gastvrij ontvangen en hebben echt een topweekend gehad. Een mooie accommodatie met alle faciliteiten bij de hand. We komen graag een keer terug!


Maandag 10 April 
Maria Henderikx

Voor de tiende (of elfde?) keer Pasen gevierd met onze familie in Tungelder. En ieder jaar zijn we weer aangenaam verrast over alles: de locatie, de gastvrijheid, de mogelijkheden om je te vermaken. In al die jaren lijkt het nog allemaal nieuw. Behalve elk jaar nieuwe lammetjes en vaak kittens :). Beste Gerry en Jos: ontzettend bedankt, we kijken alweer uit naar volgend jaar!!


Dinsdag 28 Maart 
Jong Nederland Zeilberg

Wat een super mooie gave locatie hebben jullie zeg !

Met 14 personen een top weekend gehad, en zelfs uitgebreid verstoppertje kunnen spelen !
Alles zag er mooi en schoon uit, en het contact met de verhuurders was ook zeker goed !
 


Recensie 1 t/m 5 van de 11[1] 2 3  » 


FJ Design