Groepsaccommodatie Ingelshof
   Dupesweg 1
     6005 PP Tungelroy-Weert
  info@ingelshof.nl
   0495 56 36 76
   0495 56 13 48
    06 31 309 509

Boerderij

De boerderij heeft bij de verbouwing haar authentieke uitstraling behouden, maar is van binnen modern en functioneel ingericht.

De benedenverdieping is voorzien van een grote luxe woonkeuken met ruim kookeiland. Er is een magnetron, stoomoven, heteluchtoven, vaatwasser, een grote koelkast en een vriezer aanwezig, evenals een koffiezetautomaat, waterkoker en overig keukengerei.
Er zijn voldoende pannen, servies, bestek en glaswerk beschikbaar.

Er bevindt zich tevens een multifunctionele ruimte voorzien van een biljarttafel, tafelvoetbalspel, diverse gezelschapsspellen, tv, dvd en een grote drankenkoelkast.
Op de benedenverdieping zijn 3 ruime toiletten incl. een invalidentoilet met douche. Alle toiletten zijn voorzien van een grote wasbak met spiegel.

De bovenverdieping is verdeeld over 5 kamers: 31 slaapplaatsen in boxsprings- en enkele stapelbedden. Eventueel is een zesde en zevende slaapkamer in te richten. Verder zijn er 2 badkamers met 4 afzonderlijke douches en 4 zeer grote wastafels met grote spiegels. Tevens is er een apart toilet. Op de bovenverdieping is verder nog een grote loungeruimte met 4 zitbanken.

Buiten is een grote binnenplaats met een gedeeltelijke overkapping. Verder is er een grasveld (20 m. x 50 m.) met voetbalgoals, een volleybalnet en een Jeu de Boulesbaan. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tevens is er een grote authentieke schuur die vaker als expositieruimte dienst doet, waarin een tafeltennistafel staat.
In de moestuin staat een oud monumentaal bakhuis waar met regelmaat pizza's gebakken worden. Vraag naar de mogelijkheden wanneer u interesse heeft om te bakken.
FJ Design