Groepsaccommodatie Ingelshof
   Dupesweg 1
     6005 PP Tungelroy-Weert
  info@ingelshof.nl
   0495 56 36 76
   0495 56 13 48
    06 31 309 509

Omgeving

Ingelshof is gelegen aan een rustige landweg die grenst aan natuurgebied "de Krang". Hier zijn mooie wandelroutes (waaronder het Graaf van Hornepad) over knuppelbruggetjes te lopen.


Nabij de boerderij ligt knooppunt 93 van de fietsknooppuntenroute Midden-Limburg.


Ingelshof ligt 6 km. verwijdert van de stad Weert en 20 km. van Roermond, waar je bijvoorbeeld kunt stadsgolfen. Het 'Witte stadje' Thorn ligt op 12 km. en de Maasplassen op 15 km afstand.

"Hoeve Lieshout" in Swartbroek, ligt ruim 4 km verwijdert. Vanuit Ingelshof is er een mooie wandelroute "Castert" uitgestippled naar dit gezellige wandel- en fietscafé. Kijk op www.hoevelieshout.nl voor deze en nog meer mooie wandel- en fietsroutes in de buurt.


In Ospel ligt boerderij "Loeigezellig", een activiteitenboerderij waar allerlei leuke boerderijspellen gespeeld kunnen worden. In Haler ligt activiteitenboerderij "Ut Hobbyschuurtje" waar u zoal kunt boerengolfen.


Ongeveer 1 km. verwijdert van Ingelshof ligt Theetuin "de Tungelroyse beek". Ook zwemparadijs en binnenspeeltuin "de IJzeren Man" (7 km.) en pretpark "Toverland" (35 km.) zijn met de auto goed te bereiken.


Supermarkt Jumbo in Stramproy, op 5 km afstand, is 365 dagen per jaar geopend van 8 uur tot 21 uur en parkeren is gratis.


Zoals u hierboven kunt lezen ligt Ingelshof in een oase van rust, maar met vele activiteiten in de nabijheid.

Voor meer informatie over activiteiten in de omgeving zie de volgende links:

Natuurgebied de Krang
Fietsrouteknooppunt
Gemeente Weert
Gemeente Roermond
Maasplassen Midden-Limburg 
Loeigezellig in Ospel
't Hobbyschuurtje in Haler
Theetuin Tungelroy
IJzerenman Weert
Pretpark Toverland Sevenum
Verhuur van spellen
Fietsverhuur Kelpen-Oler
Funbeach
Hoeve Lieshout
Toeristen Informatie Limburg
 

FJ Design