Zorgboerderij Ingelshof
   Dupesweg 1
     6005 PP Tungelroy-Weert
  info@ingelshof.nl
   0495 56 36 76
   0495 56 13 48
    06 31 309 509

Dagbesteding

Doel

Door diverse activiteiten wordt het welbevinden van de mensen vergroot.
In een ongedwongen sfeer kunnen zij sociale contacten en diverse vaardigheden onderhouden. We vinden het heel belangrijk dat de bezoekers zich op hun gemak voelen en gewaardeerd worden. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop.
Dagbesteding kan de partner of mantelzorger ontlasten en zorgt voor langer zelfstandig wonen.
 

Begeleiding

De begeleiding wordt verzorgd door zorgboerin Gerry Mans. Zij wordt bijgestaan door Miep Mertens, José van Goor en vele vrijwilligers. Dankzij deze vrijwilligers kunnen wij meer tijd aan de bezoekers besteden. De activiteiten worden afgestemd op de wensen van de bezoekers en vinden individueel of in groepsverband plaats. Lichte assistentie bij de persoonlijke verzorging is mogelijk.
Dagbesteding is mogelijk van 9.30 uur tot 16.00 uur.
 

Activiteiten

We organiseren dagelijks uiteenlopende activiteiten. Naar behoefte kan men meehelpen met het verzorgen van de dieren, het bereiden van de warme maaltijd, bakken, het helpen in de moestuin, wandelen of creatief bezig zijn. Ook wordt er regelmatig gebakken in het authentieke bakhuis of nodigen we iemand uit om muziek te maken. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om te biljarten, te kaarten of een ander spel te spelen. De bezoekers ervaren de beleving van een dag op de zorgboerderij als zeer waardevol. Het vervoer van en naar Ingelshof wordt door ons verzorgd.

FJ Design